Presidenti Meta takon rekordmenin shqiptar dhe kampionin e Evropës në kërcim së gjati, Izmir Smajlaj | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë