Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën “Nderi i Kombit” mjeshtrit e valles popullore Rexhep Çeliku dhe Liljana Cingu | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë
Takime Zyrtare të Presidentit
PAS
Presidenti i Republikës - 1
PARA
© Presidenca
  • Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën “Nderi i Kombit” mjeshtrit e valles popullore Rexhep Çeliku dhe Liljana Cingu
  • Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën “Nderi i Kombit” mjeshtrit e valles popullore Rexhep Çeliku dhe Liljana Cingu
  • Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën “Nderi i Kombit” mjeshtrit e valles popullore Rexhep Çeliku dhe Liljana Cingu