(Shqip) Presidenti Meta në 10-vjetorin e programit të “Shkollës Shqiptare të Studimeve Politike”: Sillni në Shqipëri ndryshimin përmes veprimit, dhe më e rëndësishmja, merrni përgjegjësi për të ardhmen e vendit dhe të vetes!