(Shqip) Presidenti Meta në ceremoninë e “105-Vjetorit të Krijimit të Forcave të Armatosura”: Kjo është një datë historike dhe lavdie për Forcat tona të Armatosura, ashtu sikurse është një gur i fortë themeli në historinë tonë të shtet-formimit.