Presidenti Meta zhvillon një takim me Kursin e Lartë të Sigurisë dhe Mbrojtjes (KLSM – 2017) | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë
Takime Zyrtare të Presidentit
PAS
Presidenti i Republikës - 1
PARA
© Presidenca
  • Presidenti Meta zhvillon një takim me Kursin e Lartë të Sigurisë dhe Mbrojtjes (KLSM – 2017)
  • Presidenti Meta zhvillon një takim me Kursin e Lartë të Sigurisë dhe Mbrojtjes (KLSM – 2017)
  • Presidenti Meta zhvillon një takim me Kursin e Lartë të Sigurisë dhe Mbrojtjes (KLSM – 2017)