Presidenti Meta vlerëson Ansamblin Popullor dhe mjeshtrin e valles popullore Besim Zekthi me Dekoratën “Nderi i Kombit” | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë
Takime Zyrtare të Presidentit
PAS
Presidenti i Republikës - 1
PARA
© Presidenca
  • Presidenti Meta vlerëson Ansamblin Popullor dhe mjeshtrin e valles popullore Besim Zekthi me Dekoratën “Nderi i Kombit”
  • Presidenti Meta vlerëson Ansamblin Popullor dhe mjeshtrin e valles popullore Besim Zekthi me Dekoratën “Nderi i Kombit”