Presidenti Meta pret Komisionerin për Politikën e Fqinjësisë dhe Negociatat e Anëtarësimit, z. Johannes Hahn | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë
Takime Zyrtare të Presidentit
PAS
Presidenti i Republikës - 1
PARA
© Presidenca
  • Presidenti Meta pret Komisionerin për Politikën e Fqinjësisë dhe Negociatat e Anëtarësimit, z. Johannes Hahn
  • Presidenti Meta pret Komisionerin për Politikën e Fqinjësisë dhe Negociatat e Anëtarësimit, z. Johannes Hahn