Presidenti Meta pret delegacionin e Universitetit të Pekinit për Gjuhët dhe Qytetërimet e Huaja, të kryesuar nga Rektori Long Peng | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë
Takime Zyrtare të Presidentit
PAS
Presidenti i Republikës - 1
PARA
© Presidenca
  • Presidenti Meta pret delegacionin e Universitetit të Pekinit për Gjuhët dhe Qytetërimet e Huaja, të kryesuar nga Rektori Long Peng
  • Presidenti Meta pret delegacionin e Universitetit të Pekinit për Gjuhët dhe Qytetërimet e Huaja, të kryesuar nga Rektori Long Peng