Presidenti Meta dekreton emërimin e Këshillit të Ministrave

D E K R E T

PËR EMËRIMIN E KËSHILLIT TË MINISTRAVE

Në mbështetje të nenit 93 dhe 96 dhe 98 të Kushtetutës, me propozim të Kryeministrit,

D e k r e t o j:

Neni 1

Emërimin e Këshillit të Ministrave me këtë përbërje:

1. Zoti Edi Rama, Kryeministër

2. Zonja Senida Mesi, Zëvendëskryeministre

3. Zoti Ditmir Bushati, Ministër për Evropën dhe Punët e Jashtme

4. Zonja Olta Xhaçka, Ministre e Mbrojtjes

5. Zoti Fatmir Xhafaj, Ministër i Brendshëm

6. Zoti Arben Ahmetaj, Ministër i Financave dhe Ekonomisë

7. Zoti Damian Gjiknuri, Ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë

8. Zonja Lindita Nikolla, Ministre e Arsimit, Sportit dhe Rinisë

9. Zonja Etilda Gjonaj, Ministre e Drejtësisë

10. Zonja Mirela Kumbaro Furxhi, Ministre e Kulturës

11. Zoti Niko Peleshi, Ministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

12. Zonja Ogerta Manastirliu, Ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

13. Zoti Blendi Klosi, Ministër i Turizmit dhe Mjedisit

14. Zoti Pandeli Majko, Ministër Shteti për Diasporën

15. Zonja Sonila Qato, Ministre Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrjes

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.

Nr. Dekretit 10604

Tiranë, më 10.09.2017

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META