Presidenti Meta në Selinë e Komunitetit Mysliman Shqiptar dhe Kryegjyshatën Botërore të Bektashinjve me rastin e Kurban Bajramit | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë
Takime Zyrtare të Presidentit
PAS
Presidenti i Republikës - 1
PARA
© Presidenca
  • Presidenti Meta në Selinë e Komunitetit Mysliman Shqiptar dhe Kryegjyshatën Botërore të Bektashinjve me rastin e Kurban Bajramit
  • Presidenti Meta në Selinë e Komunitetit Mysliman Shqiptar dhe Kryegjyshatën Botërore të Bektashinjve me rastin e Kurban Bajramit
  • Presidenti Meta në Selinë e Komunitetit Mysliman Shqiptar dhe Kryegjyshatën Botërore të Bektashinjve me rastin e Kurban Bajramit
  • Presidenti Meta në Selinë e Komunitetit Mysliman Shqiptar dhe Kryegjyshatën Botërore të Bektashinjve me rastin e Kurban Bajramit
  • Presidenti Meta në Selinë e Komunitetit Mysliman Shqiptar dhe Kryegjyshatën Botërore të Bektashinjve me rastin e Kurban Bajramit
  • Presidenti Meta në Selinë e Komunitetit Mysliman Shqiptar dhe Kryegjyshatën Botërore të Bektashinjve me rastin e Kurban Bajramit