Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10601

D E K R E T

PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimin e Ministrit të Punëve të Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:

1. Naun Dhimitraq Todi

2. Ada Naim Hasa

3. Dragana Vojo Ajković (Bercamaj/Brajović)

4. Ariola Agron Veriu

5. Gjuro Stefo Gjinoviq (Musoja)

6. Zvezdan (Ylli) Gjuro Gjinoviq (Musoja)

7. Danjela Branko Markičić (Kerstoja/Zllatiçanin)

8. Ilir Rexhep Mertinaj

9. Mirjeta Muharrem Karaj-Schirrmeister (Karaj)

10. Edlira Namik Kruja

11. Edan Kruja

12. Gojko Andrija Martinović

13. Prishila Durim Bardhi

14. Klodian Kristaq Pjetri

15. Ermal Mehmet Hoxhallari

16. Niko Pal Ndoca

17. Klesta Shkëlqim Leitner (Çali)

18. Nisida Bilbil Ali (Murataj)

19. Ervis Isuf Osmani

20. Milena Kasem Ndokaj (Godolja)

21. Valentino Dilaver Hupi

22. Ingrid Artur Gjerazi

23. Klejs Bastian Selim Peters

24. Mirsad Met Hoxhaj

25. Mimoza Shpëtim Peine (Koroçi)

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.

Tiranë, më 29.08.2017

Nr. i dekretit: 10601

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META