Presidenti Meta gjatë takimit me Zv/kryeministren për Reformën Gjyqësore dhe Ministren e Jashtme të Bullgarisë, Ekaterina Zaharieva | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë