(Shqip) Presidenti Nishani mban një ligjëratë në “Oxford Union” mbi rolin dhe kontributin e shqiptarëve në Ballkanin Perëndimor për paqen, sigurinë dhe pajtimin si dhe mbi integrimin në Bashkimin Evropian