Presidenti Nishani nderon kujtimin e atdhetarëve e luftëtarëve që dhanë jetën dhe sakrifikuan për Kosovën e lirë e të pavarur | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë