Presidenti Nishani vlerëson heronj dhe veteranë të shquar në kuadër të Ditës Evropiane të Fitores mbi Nazi-Fashizmin | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë
Takime Zyrtare të Presidentit
PAS
Presidenti i Republikës - 1
PARA
© Presidenca
  • Presidenti Nishani vlerëson heronj dhe veteranë të shquar në kuadër të Ditës Evropiane të Fitores mbi Nazi-Fashizmin
  • Presidenti Nishani vlerëson heronj dhe veteranë të shquar në kuadër të Ditës Evropiane të Fitores mbi Nazi-Fashizmin
  • Presidenti Nishani vlerëson heronj dhe veteranë të shquar në kuadër të Ditës Evropiane të Fitores mbi Nazi-Fashizmin