Presidenti Nishani dekoron Ambasadorët shqiptarë

19 prill 2017

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bujar Nishani vlerësoi sot me Titullin “Kalorës i urdhrit të Skënderbeut” Ambasadorët shqiptarë:

Roland BimoNë vlerësim të përkushtimit, integritetit e profesionalizmit të lartë në përfaqësimin e Republikës së Shqipërisë, si dhe në prezantimin dhe promovimin e vlerave më të mira kombëtare e shtetërore, kudo ku ka shërbyer e vijon të shërbejë si: Ambasador, diplomat karriere dhe pjesë e shërbimit diplomatik shqiptar, brenda dhe jashtë vendit”;

Kujtim Xhani “Në vlerësim të përkushtimit, integritetit e profesionalizmit të lartë në përfaqësimin e Republikës së Shqipërisë, si dhe në prezantimin dhe promovimin e vlerave më të mira kombëtare e shtetërore, kudo ku ka shërbyer e vijon të shërbejë si: Ambasador, diplomat karriere dhe pjesë e shërbimit diplomatik shqiptar, brenda dhe jashtë vendit”;

Artur KukoNë vlerësim të përkushtimit, integritetit e profesionalizmit të lartë në përfaqësimin e Republikës së Shqipërisë, si dhe në prezantimin dhe promovimin e vlerave më të mira kombëtare e shtetërore, kudo ku ka shërbyer e vijon të shërbejë si: Ambasador, diplomat karriere dhe pjesë e shërbimit diplomatik shqiptar, brenda dhe jashtë vendit”;

Valter IbrahimiNë vlerësim të përkushtimit, integritetit e profesionalizmit të lartë në përfaqësimin e Republikës së Shqipërisë, si dhe në prezantimin dhe promovimin e vlerave më të mira kombëtare e shtetërore, kudo ku ka shërbyer e vijon të shërbejë si: Ambasador, diplomat karriere dhe pjesë e shërbimit diplomatik shqiptar, brenda dhe jashtë vendit”;

Mal BerishaNë vlerësim të veprimtarisë së shquar diplomatike dhe publicistike për përfaqësimin e Republikës së Shqipërisë dhe të vlerave më të mira kombëtare e shtetërore, kudo ku ka shërbyer si diplomat e Ambasador, brenda e jashtë vendit”.