Presidenti Nishani zhvillon takime dypalëshe me Presidentët e Azerbajxhanit, të Maqedonisë dhe të Gjeorgjisë | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë
Takime Zyrtare të Presidentit
PAS
Presidenti i Republikës - 1
PARA
© Presidenca
  • Presidenti Nishani zhvillon takime dypalëshe me Presidentët e Azerbajxhanit, të Maqedonisë dhe të Gjeorgjisë
  • Presidenti Nishani zhvillon takime dypalëshe me Presidentët e Azerbajxhanit, të Maqedonisë dhe të Gjeorgjisë
  • Presidenti Nishani zhvillon takime dypalëshe me Presidentët e Azerbajxhanit, të Maqedonisë dhe të Gjeorgjisë
  • Presidenti Nishani zhvillon takime dypalëshe me Presidentët e Azerbajxhanit, të Maqedonisë dhe të Gjeorgjisë