Presidenti Nishani vlerëson shoqata bamirëse dhe humanitare kuvajtjane dhe drejtues të tyre | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë
Takime Zyrtare të Presidentit
PAS
Presidenti i Republikës - 1
PARA
© Presidenca
  • Presidenti Nishani vlerëson shoqata bamirëse dhe humanitare kuvajtjane dhe drejtues të tyre
  • Presidenti Nishani vlerëson shoqata bamirëse dhe humanitare kuvajtjane dhe drejtues të tyre
  • Presidenti Nishani vlerëson shoqata bamirëse dhe humanitare kuvajtjane dhe drejtues të tyre
  • Presidenti Nishani vlerëson shoqata bamirëse dhe humanitare kuvajtjane dhe drejtues të tyre
  • Presidenti Nishani vlerëson shoqata bamirëse dhe humanitare kuvajtjane dhe drejtues të tyre