Presidenti Nishani zhvilloi një takim me Ambasadorin e SHBA-ve, Lu dhe me Ambasadoren e Delegacionit të BE-së, Vlahutin | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë
Takime Zyrtare të Presidentit
PAS
Presidenti i Republikës - 1
PARA
© Presidenca
  • Presidenti Nishani zhvilloi një takim me Ambasadorin e SHBA-ve, Lu dhe me Ambasadoren e Delegacionit të BE-së, Vlahutin