Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë Odeta Nishani dhanë një mbrëmje festive kushtuar shkencës, artit dhe kulturës shqiptare | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë