Presidenti Nishani vlerëson atdhetarin dhe patriotin e shquar Themistokli Gërmenji (pas vdekjes) me Dekoratën “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë
Takime Zyrtare të Presidentit
PAS
Presidenti i Republikës - 1
PARA
© Presidenca
  • Presidenti Nishani vlerëson atdhetarin dhe patriotin e shquar Themistokli Gërmenji (pas vdekjes) me Dekoratën “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”
  • Presidenti Nishani vlerëson atdhetarin dhe patriotin e shquar Themistokli Gërmenji (pas vdekjes) me Dekoratën “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”
  • Presidenti Nishani vlerëson atdhetarin dhe patriotin e shquar Themistokli Gërmenji (pas vdekjes) me Dekoratën “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”
  • Presidenti Nishani vlerëson atdhetarin dhe patriotin e shquar Themistokli Gërmenji (pas vdekjes) me Dekoratën “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”