Njoftime


Ministri i Drejtësisë, Petrit Vasili betohet para Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Bujar Nishani

Presidenti i Republikës njofton personat e interesuar të aplikojnë për plotësimin e vendeve vakante për dy Sekretarë të Përgjithshëm në institucionet e rivlerësimit kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë

Presidenti Nishani dekreton shkarkimin e ministrit të Drejtësisë, zotit Ylli Manjani si dhe emërimin e zotit Petrit Vasili si ministër të Drejtësisë

Presidenti Nishani në Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës së Holokaustit: Të gjithë shqiptarët, të cilët duke shpëtuar qoftë edhe një hebre të vetëm, shpëtuan botën mbarë, janë “Nder i Kombit” tonë!

Presidenti Nishani priti sot Shefin e ri të Zyrës së Këshillit të Evropës në Shqipëri, Claus Neukirch

Presidenti Nishani priti drejtuesit e Lëvizjes “Vetëvendosje”

Presidenti Nishani priti sot Zv/Ministrin e Jashtëm italian, Vincenzo Amendola

Kreu i Shtetit në pritjen tradicionale për Trupin Diplomatik: Zbatimi i reformës në drejtësi mbetet sfida kryesore jo vetëm për klasën politike shqiptare, por edhe për të gjithë shoqërinë dhe institucionet shqiptare!

Ambasadorja e Islandës i paraqet Letrat Kredenciale Presidentit të Republikës, Bujar Nishani

Presidenti i Republikës priti në një takim lamtumire Ambasadoren e Republikës Çeke, Bronislava Tomášová