Info


(Shqip) Kreu i Shtetit në pritjen tradicionale për Trupin Diplomatik: Zbatimi i reformës në drejtësi mbetet sfida kryesore jo vetëm për klasën politike shqiptare, por edhe për të gjithë shoqërinë dhe institucionet shqiptare!

(Shqip) Ambasadorja e Islandës i paraqet Letrat Kredenciale Presidentit të Republikës, Bujar Nishani

(Shqip) Presidenti i Republikës priti në një takim lamtumire Ambasadoren e Republikës Çeke, Bronislava Tomášová

(Shqip) Kreu i Shtetit në pritjen tradicionale të Vitit të Ri 2017 me përfaqësuesit e mediave: Askush nuk mund t’i ruajë më mirë dimensionet e lirisë, të demokracisë dhe të drejtave se sa komuniteti i medias!

(Shqip) Presidenti Nishani priti Ministrin e Jashtëm të Malit të Zi, Srdjan Darmanović

(Shqip) Presidenti Nishani u uron përmes një video-konference Vitin e Ri 2017 ushtarakëve shqiptarë të misionit paqeruajtës “RSM” në Afganistan: Vlerësim dhe nderim për angazhimin dhe për kontributin që ju jepni ndaj paqes, sigurisë dhe lirisë së njerëzimit!

(Shqip) Presidenti Nishani priti në një takim Kryetarin e BDI-së në Maqedoni, Ali Ahmeti

(Shqip) Kreu i Shtetit në mbrëmjen festive kushtuar figurave të artit, të shkencës dhe të kulturës shqiptare: Ju jeni qirinj që nuk fikeni kurrë. Jepuni njerëzve shpresë!

(Shqip) Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Festivalin tradicional hebre të Dritave, Hanukan: Ky kremtim farkëton edhe më shumë lidhjet dhe marrëdhëniet e veçanta historike dhe tradicionale me shqiptarëve dhe hebrenjve.

(Shqip) Kreu i Shtetit shqiptar dhe Zonja e Parë urojnë Festën e Krishtlindjeve