Njoftime


Presidenti i Republikës priti në një takim lamtumire Ambasadoren e Republikës Çeke, Bronislava Tomášová

Kreu i Shtetit në pritjen tradicionale të Vitit të Ri 2017 me përfaqësuesit e mediave: Askush nuk mund t’i ruajë më mirë dimensionet e lirisë, të demokracisë dhe të drejtave se sa komuniteti i medias!

Presidenti Nishani priti Ministrin e Jashtëm të Malit të Zi, Srdjan Darmanović

Presidenti Nishani u uron përmes një video-konference Vitin e Ri 2017 ushtarakëve shqiptarë të misionit paqeruajtës “RSM” në Afganistan: Vlerësim dhe nderim për angazhimin dhe për kontributin që ju jepni ndaj paqes, sigurisë dhe lirisë së njerëzimit!

Presidenti Nishani priti në një takim Kryetarin e BDI-së në Maqedoni, Ali Ahmeti

Kreu i Shtetit në mbrëmjen festive kushtuar figurave të artit, të shkencës dhe të kulturës shqiptare: Ju jeni qirinj që nuk fikeni kurrë. Jepuni njerëzve shpresë!

Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Festivalin tradicional hebre të Dritave, Hanukan: Ky kremtim farkëton edhe më shumë lidhjet dhe marrëdhëniet e veçanta historike dhe tradicionale me shqiptarëve dhe hebrenjve.

Kreu i Shtetit shqiptar dhe Zonja e Parë urojnë Festën e Krishtlindjeve

Presidenti Nishani homazhe në Ambasadën gjermane: Unë dhe shqiptarët jemi sot më shumë se kurrë solidarë me qytetarët e Berlinit e popullit gjerman!

Presidenti Nishani vijon vizitën zyrtare në Turqi në qytetin e Stambollit