Galeria | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë
Takime Zyrtare të Presidentit
PAS
Presidenti i Republikës - 1
PARA
© Presidenca
 • Ambasadorja e Islandës i paraqet Letrat Kredenciale Presidentit të Republikës, Bujar Nishani
 • Ambasadorja e Islandës i paraqet Letrat Kredenciale Presidentit të Republikës, Bujar Nishani
 • Ambasadorja e Islandës i paraqet Letrat Kredenciale Presidentit të Republikës, Bujar Nishani
 • Presidenti i Republikës priti në një takim lamtumire Ambasadoren e Republikës Çeke, Bronislava Tomášová
 • Presidenti i Republikës priti në një takim lamtumire Ambasadoren e Republikës Çeke, Bronislava Tomášová
 • Kreu i Shtetit në pritjen tradicionale të Vitit të Ri 2017 me përfaqësuesit e mediave
 • Kreu i Shtetit në pritjen tradicionale të Vitit të Ri 2017 me përfaqësuesit e mediave
 • Kreu i Shtetit në pritjen tradicionale të Vitit të Ri 2017 me përfaqësuesit e mediave
 • Kreu i Shtetit në pritjen tradicionale të Vitit të Ri 2017 me përfaqësuesit e mediave
 • Kreu i Shtetit në pritjen tradicionale të Vitit të Ri 2017 me përfaqësuesit e mediave
 • Kreu i Shtetit në pritjen tradicionale të Vitit të Ri 2017 me përfaqësuesit e mediave
 • Kreu i Shtetit në pritjen tradicionale të Vitit të Ri 2017 me përfaqësuesit e mediave
 • Kreu i Shtetit në pritjen tradicionale të Vitit të Ri 2017 me përfaqësuesit e mediave
 • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë Odeta Nishani dhanë një mbrëmje festive kushtuar shkencës, artit dhe kulturës shqiptare
 • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë Odeta Nishani dhanë një mbrëmje festive kushtuar shkencës, artit dhe kulturës shqiptare
 • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë Odeta Nishani dhanë një mbrëmje festive kushtuar shkencës, artit dhe kulturës shqiptare
 • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë Odeta Nishani dhanë një mbrëmje festive kushtuar shkencës, artit dhe kulturës shqiptare
 • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë Odeta Nishani dhanë një mbrëmje festive kushtuar shkencës, artit dhe kulturës shqiptare
 • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë Odeta Nishani dhanë një mbrëmje festive kushtuar shkencës, artit dhe kulturës shqiptare
 • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë Odeta Nishani dhanë një mbrëmje festive kushtuar shkencës, artit dhe kulturës shqiptare
 • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Festivalin tradicional hebre të Dritave, Hanukan
 • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Festivalin tradicional hebre të Dritave, Hanukan
 • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Festivalin tradicional hebre të Dritave, Hanukan
 • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Festivalin tradicional hebre të Dritave, Hanukan
 • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Festivalin tradicional hebre të Dritave, Hanukan
 • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Festivalin tradicional hebre të Dritave, Hanukan
 • Kreu i Shtetit shqiptar dhe Zonja e Parë urojnë Festën e Krishtlindjeve
 • Kreu i Shtetit shqiptar dhe Zonja e Parë urojnë Festën e Krishtlindjeve
 • Kreu i Shtetit shqiptar dhe Zonja e Parë urojnë Festën e Krishtlindjeve
 • Kreu i Shtetit shqiptar dhe Zonja e Parë urojnë Festën e Krishtlindjeve
 • Kreu i Shtetit shqiptar dhe Zonja e Parë urojnë Festën e Krishtlindjeve
 • Presidenti Nishani gjatë vizitës zyrtare në Turqi në qytetin e Stambollit
 • Presidenti Nishani gjatë vizitës zyrtare në Turqi në qytetin e Stambollit
 • Presidenti Nishani gjatë vizitës zyrtare në Turqi në qytetin e Stambollit
 • Presidenti Nishani gjatë vizitës zyrtare në Turqi në qytetin e Stambollit
 • Presidenti Nishani gjatë vizitës zyrtare në Turqi në qytetin e Stambollit
 • Presidenti Nishani gjatë vizitës zyrtare në Turqi në qytetin e Stambollit
 • Presidenti Nishani gjatë vizitës zyrtare në Turqi në qytetin e Stambollit
 • Presidenti Nishani gjatë vizitës zyrtare në Turqi në qytetin e Stambollit
 • Presidenti Nishani gjatë vizitës zyrtare në Turqi në qytetin e Stambollit
 • Presidenti Nishani gjatë vizitës zyrtare në Turqi në qytetin e Stambollit
 • Presidenti Nishani gjatë vizitës zyrtare në Turqi në qytetin e Stambollit
 • Presidenti Nishani takohet me Presidentin e Turqisë Erdoğan dhe autoritetet e tjera të larta turke
 • Presidenti Nishani takohet me Presidentin e Turqisë Erdoğan dhe autoritetet e tjera të larta turke
 • Presidenti Nishani takohet me Presidentin e Turqisë Erdoğan dhe autoritetet e tjera të larta turke
 • Presidenti Nishani takohet me Presidentin e Turqisë Erdoğan dhe autoritetet e tjera të larta turke
 • Presidenti Nishani takohet me Presidentin e Turqisë Erdoğan dhe autoritetet e tjera të larta turke
 • Presidenti Nishani takohet me Presidentin e Turqisë Erdoğan dhe autoritetet e tjera të larta turke
 • Presidenti Nishani takohet me Presidentin e Turqisë Erdoğan dhe autoritetet e tjera të larta turke
 • Presidenti Nishani takohet me Presidentin e Turqisë Erdoğan dhe autoritetet e tjera të larta turke
 • Presidenti Nishani takohet me Presidentin e Turqisë Erdoğan dhe autoritetet e tjera të larta turke
 • Presidenti Nishani takohet me Presidentin e Turqisë Erdoğan dhe autoritetet e tjera të larta turke
 • Presidenti Nishani takohet me Presidentin e Turqisë Erdoğan dhe autoritetet e tjera të larta turke
 • Presidenti Nishani takohet me Presidentin e Turqisë Erdoğan dhe autoritetet e tjera të larta turke
 • Presidenti Nishani takohet me Presidentin e Turqisë Erdoğan dhe autoritetet e tjera të larta turke
 • Presidenti Nishani takohet me Presidentin e Turqisë Erdoğan dhe autoritetet e tjera të larta turke
 • Presidenti Nishani takohet me Presidentin e Turqisë Erdoğan dhe autoritetet e tjera të larta turke
 • Presidenti Nishani takohet me Presidentin e Turqisë Erdoğan dhe autoritetet e tjera të larta turke
 • Presidenti Nishani merr pjesë në ceremoninë e inagurimit të Tunelit që lidh dy anët e Bosforit në Stamboll
 • Presidenti Nishani merr pjesë në ceremoninë e inagurimit të Tunelit që lidh dy anët e Bosforit në Stamboll
 • Presidenti Nishani merr pjesë në ceremoninë e inagurimit të Tunelit që lidh dy anët e Bosforit në Stamboll
 • Presidenti Nishani merr pjesë në Konferencën Vjetore të Institutit për Diplomaci Kulturore në Berlin
 • Presidenti Nishani merr pjesë në Konferencën Vjetore të Institutit për Diplomaci Kulturore në Berlin