Arkiva

Presidenti Meta shpreh ngushëllimet për ndarjen nga jeta të Abdylaqim Ademit

Presidenti Meta merr pjesë në analizën vjetore të veprimtarisë së Kontrollit të Lartë të Shtetit për vitin 2017

Presidenti Meta zhvillon një vizitë në Bashkinë e Çorovodës

Presidenti Meta priti grupin e deputetëve britanikë, anëtarë të Grupit të Unionit Ndër-parlamentar

Presidenti Meta në Ditën Ndërkombëtare të Radios: Radioja ka qenë dhe mbetet media që mbërrin më shpejt dhe ndikon audiencën më të gjerë në botë

Presidenti Meta priti delegacionin e Parlamentit Evropian

Presidenti Meta në Ditën Ndërkombëtare të Grave dhe Vajzave në Shkencë: Përfshirja sa më e madhe e grave dhe vajzave në kërkimin shkencor dhe garantimi i barazisë gjinore janë thelbësore për realizimin e këtyre objektivave vitale për zhvillimin e qëndrueshëm të një shoqërie.

Presidenti Meta dekreton emërimin e zotit Ferit Hoxha, ambasador pranë Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Edukimin, Shkencën dhe Kulturën (UNESCO), rezident

Presidenti Meta dekreton lirimin nga detyra të zonjës Venera Domi, ambasadore pranë Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Edukimin, Shkencën dhe Kulturën (UNESCO), rezidente

Presidenti Meta dekreton emërimin e zonjës Ravesa Lleshi, ambasadore në Misionin e Përhershëm të Republikës së Shqipërisë pranë zyrës së Kombeve të Bashkuara dhe Organizatave të tjera Ndërkombëtare në Gjenevë, rezidente