Veprimtari


Kreu i Shtetit shqiptar merr një mesazh nga Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump

Presidenti Nishani u uron besimtarëve myslimanë shqiptarë Festën e Bajramit të Madh

Presidenti Nishani: Anëtarësimi në Bashkimin Evropian është një ëndërr për shqiptarët.

Intervistë e Presidentit Nishani dhënë për “Zërin e Amerikës”

Presidenti Nishani u uron besimtarëve myslimanë Muajin e madhërishëm të Ramazanit

Presidenti Nishani do të marrë pjesë në Platformën Globale 2017 për Reduktimin e Rrezikut të Katastrofave me ftesë të Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së, António Guterres

Presidenti i Republikës shpreh ngushëllimet për viktimat e akteve terroriste në Arenën e Mançesterit dhe solidaritetin me qytetarët e autoritetet britanike

Kreu i Shtetit shqiptar uron Presidentin e Këshillit Evropian, Donald Tusk për Ditën e Evropës

Kreu i Shtetit shqiptar uron Presidentin e ri të Francës, Emmanuel Macron

Presidenti Nishani u uron Festën e Pashkëve besimtarëve të krishterë shqiptarë