Activities


(Shqip) Drejtuesi Ekzekutiv i Komitetit Hebreo-Amerikan (AJC), David Harris uron Presidentin e Republikës, Ilir Meta

(Shqip) Presidenti i Republikës së Koresë së Jugut, Moon Jae-in uron Presidentin Meta

(Shqip) Mbreti i Holandës Willem-Alexander uron Kreun e Shtetit shqiptar, Ilir Meta

(Shqip) Mbretëresha e Danimarkës, Madhëria e Saj Margrete II uron Presidentin Meta

(Shqip) Presidenti Meta merr mesazh urimi nga Mbreti i Spanjës, Felipe VI

(Shqip) Duka i Madh i Luksemburgut, Henri uron Presidentin e Republikës, Ilir Meta

(Shqip) Ministri i Jashtëm dhe i Çështjeve Evropiane të Sllovakisë, Miroslav Lajčák uron Presidentin Meta

(Shqip) Presidenti i Republikës së Sllovakisë Andrej Kiska uron Kreun e Shtetit shqiptar, Ilir Meta

(Shqip) Presidenti i Hungarisë, János Áder uron Presidentin Meta

(Shqip) Presidenti Meta merr mesazh urimi nga Presidenti turk Erdoğan